Onze tariefkaart

Op deze pagina vind je onze uitgebreide tarievenkaart voor onze buitenschoolse opvang. Wij bieden kinderopvang buiten schooltijden aan voor kinderen van verschillende leeftijden en staan garant voor een veilige, leerzame en gezellige omgeving voor jouw kind(eren).

Onze tarieven zijn opgesteld met zorg en aandacht voor zowel de behoeften van jouw kind als de portemonnee. Wij geloven namelijk dat buitenschoolse opvang voor iedereen toegankelijk moet zijn. Onze buitenschoolse opvang start op het moment dat de school uitgaat.

Op onze tariefkaart vind je een overzicht van de kosten per uur. Onze tarieven zijn transparant en helder, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Wij willen je graag de zekerheid bieden dat jouw kind(eren) in goede handen zijn bij onze buitenschoolse opvang, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kosten.

Bekijk onze tarievenkaart en ontdek hoe betaalbaar buitenschoolse opvang bij ons kan zijn. Deze tarievenkaart geeft een overzicht van de bruto kosten. Voor een berekening van de netto kosten, rekening houdend met de kinderopvangtoeslag, kun je onze calulator gebruiken.

Heb je vragen over onze tarieven of wil je direct aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op