Huiswerkbegeleiding en bijles

Op onze bso is van alles te doen en te beleven. De buitenschoolse opvang is leuk en leerzaam. Onderdelen van het dagprogramma zijn daarom ook huiswerkbegeleiding en bijles.

Binnen onze bso voelt het voor kinderen net zoals thuis. Onze bso is een plek waar je ook je huiswerk kunt maken of bijles kunt volgen! Wij helpen kinderen op de bso bij diverse schoolse vaardigheden, zoals les in rekenen en taal of huiswerkbegeleiding.

Onze pedagogische medewerkers hebben kennis van het onderwijs en kunnen de kinderen zeer goed ondersteunen. Ook wanneer kinderen net iets meer nodig hebben dan het werk wat van school meekomt.

Naast de bijles en huiswerkbegeleiding staan spelen, leren, beleven en ontdekken centraal. Onze buitenschoolse opvang is erop gericht dat kinderen in een prettige, stimulerende en leerzame omgeving worden opgevangen. We organiseren activiteiten, rekening houdend met de leeftijd van de kinderen. Sport en spel, knutselen, proefjes doen, natuurbeleving, samen koken en drama-activiteiten. Maar dus ook huiswerk maken en ondersteuning bij rekenen en taal. Het kan allemaal. In de schoolvakanties is er een speciaal vakantieprogramma.