BSO bij Onze Gezellen in Haarlem-Noord

Ben je op zoek naar een betrouwbare en leuke buitenschoolse opvang in Haarlem-Noord? Dan is onze bso bij sportvereniging Onze Gezellen de perfecte keuze! Onze buitenschoolse opvang is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar en biedt een gevarieerd programma aan activiteiten, waaronder sport en spel, huiswerkbegeleiding en creatieve workshops.

Onze opvang bij sportvereniging Onze Gezellen in Haarlem-Noord biedt kinderen de mogelijkheid om te genieten van de buitenlucht en de vele sportfaciliteiten van de vereniging. We beschikken over een team van ervaren en gekwalificeerde medewerkers die zorgen voor een veilige en plezierige opvang.

Onze buitenschoolse opvang is flexibel en past zich aan jouw wensen aan. Of je nu dagelijkse of wekelijkse opvang nodig heeft, of opvang tijdens schoolvakanties, wij zijn er voor je. Bovendien bieden we kinderen de kans om deel te nemen aan verschillende sportactiviteiten. Dit is een unieke gelegenheid voor kinderen om hun sportvaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben.

Openingstijden opvang:

Voor schooltijd:

07.15-08.30 uur

Na schooltijd:
Vanaf 14.00- 18.30 uur


In vakantieweken en op studiedagen:

07.30-18.30 uur


Wij halen kinderen op vanaf diverse scholen!

Zit jouw kind op een andere school? Dat is geen probleem. We overleggen graag om ook jouw kind van school op te halen.

Voor meer informatie over onze buitenschoolse opvang bij sportvereniging Onze Gezellen in Haarlem-Noord kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!