BSO bij Basisschool Parnassia in Santpoort-Noord

Onze buitenschoolse opvang in Sanpoort-Noord vind je in Basisschool Parnassia.

Ben je op zoek naar een betrouwbare, sportieve en educatieve buitenschoolse opvang voor jouw kind in de omgeving van Santpoort-Noord? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons team van ervaren en gediplomeerde pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat jouw kind een uitdagende en veilige kinderopvang-omgeving ervaart. 

Onze bso werkt themagericht, net zoals de school. Het schoolpein biedt veel speel- en beweegruimte, maar ook maken we veel gebruik van de sportfaciliteiten bij Onze Gezellen in Haarlem-Noord. Vanuit het speellokaal, andere lokalen van de school en de sportaccomodatie, gebruiken we de faciliteiten om de kinderen op te vangen en onze activiteiten uit te voeren. Wij bieden volop ruimte voor ontspanning, beweging en creativiteit, evenals huiswerkbegeleiding en leuke spelletjes. Ophalen kan in overleg plaatsvinden. Zowel bij Onze Gezellen als op de Parnassia.

Openingstijden opvang:
Voor schooltijd: 07.30-08.30 uur
Na schooltijd: 12.00-18.30 uur
In vakantieweken: 07.30-18.30 uur
Op studiedagen zijn wij extra geopend.

Wij halen kinderen op vanaf diverse scholen!

  • Basisschool Parnassia
  • De Bosbeekschool

Zit jouw kind op een andere school? Dat is geen probleem. We overleggen graag om ook jouw kind van school op te halen.

Wil je meer weten over onze buitenschoolse opvang of jouw kind direct aanmelden? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!