Wormerveer Fortuna

Onze buitenschoolse opvang in Wormerveer vind je in bij voetbalvereniging Fortuna.

Ben je op zoek naar een betrouwbare, sportieve en educatieve buitenschoolse opvang voor jouw kind in de omgeving van Wormerveer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons team van ervaren en gediplomeerde pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat jouw kind een uitdagende en veilige kinderopvang-omgeving ervaart.

Onze opvang biedt kinderen de mogelijkheid om te genieten van de buitenlucht en de vele sportfaciliteiten van de vereniging. We beschikken over een team van ervaren en gekwalificeerde medewerkers die zorgen voor een veilige en plezierige opvang.

Onze buitenschoolse opvang is flexibel en past zich aan jouw wensen aan. Of je nu dagelijkse of wekelijkse opvang nodig heeft, of opvang tijdens schoolvakanties, wij zijn er voor je. Bovendien bieden we kinderen de kans om deel te nemen aan verschillende sportactiviteiten. Dit is een unieke gelegenheid voor kinderen om hun sportvaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben.

Openingstijden opvang:
Na schooltijd: 12.00-18.30 uur
In vakantieweken: 07.30-18.30 uur
Op studiedagen zijn wij extra geopend.

Wij halen kinderen op vanaf diverse scholen!


    Wil je meer weten over onze buitenschoolse opvang of jouw kind direct aanmelden? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!